DOBRO DOŠLI U SVIJET NEPONOVLJIVIH OSJETILNIH SENZACIJA!

Usudite se isprobati pažljivo kreiran vrhunski proizvod koji će uljepšati Vaš interijer te ga upotpuniti luksuzom, stilom i neodoljivim mirisom.
Naše su svijeće ručno izrađene od 100% prirodnog sojinog voska koji je izvrstan ekološki medij za prenošenje visokog postotka najkvalitetnijih mirisnih ulja.

U kreiranju imena naših svijeća inspirirali smo se asocijacijom na koju je aludirala svaka stvorena mirisna fuzija. Stoga udovoljite Vašoj znatiželji u potrazi za mirisnom inspiracijom i odlutajte kamo Vas mašta odvede….
Sinergijom najkvalitetnijih sastojaka  naše će svijeće Vaš životni prostor pretvoriti u neponovljivu senzornu dimenziju jer Elysian nije samo još jedna u nizu svijeća.

Elysian je iskustvo i putovanje koje možete doživjeti kada i gdje Vi to poželite. Odvažite se i razmazite mirisnim putovanjem koje će Vam zauvijek ostati u sjećanju.

Elysian Mastery u medijima.

Hvala časopisu Gracia što su prepoznali naš trud i rad. Pročitaj cijeli članak: Elysian Mastery mirisne svijeće odsad su jedine koje želimo u svome domu

Izaberite valutu
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro
hr
X